
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
-
1 prk (400 g)
Valio Hyvä suomalainen Arki® turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio Hyvä suomalainen Arki™ turkkilainen jogurtti sopii dippeihin, kastikkeisiin, ja sellaisenaan syötäväksi…
-
4 dl
Valio Hyvä suomalainen Arki® maitojuomaaValio Hyvä suomalainen Arki® Eila® kevytmaitojuoma on suomalaisesta tuoreesta maidosta valmistettua raikkaan makuista ja hyvää…
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 3 rkl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 tl kardemummaa
- ½ tl suolaa
- 200 g herukoita
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki.
- Lisää maitojuoma ja jogurtti. Vatkaa joukkoon kuivat aineet.
- Anna turvota 20 min.
- Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle herukat ja voi nokareina.
- Paista pannukakku tasalämmöllä 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 200 asteeseen ja paista vielä n. 15 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin
- Tarjoa jälkiruokana, kahvin kanssa tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
17,9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa