Herukka-jogurttipannari

Herukka-jogurttipannari
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Herukka-jogurttipannari

Herukka-jogurttipannari

Herukoilla päällystetty ja kardemummalla maustettu pannukakku on kuin arkinen marjapiirakka. Sen tekeminen on helppoa ja yhdestä pellillisestä riittää useampaan herkutteluhetkeen.

Valmistusaika

Työaika
10 min
turvotus
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
3
kananmunaa
1 prk (400 g)
4 dl
3 ½ dl
vehnäjauhoja
3 rkl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
kardemummaa
½ tl
suolaa
200 g
herukoita
50 g

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää maitojuoma ja jogurtti. Vatkaa joukkoon kuivat aineet.
  3. Anna turvota 20 min.
  4. Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle herukat ja voi nokareina.
  5. Paista pannukakku tasalämmöllä 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 200 asteeseen ja paista vielä n. 15 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin
  6. Tarjoa jälkiruokana, kahvin kanssa tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
91 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.