Siirry sisältöön
Herukka-jogurttipannari

Herukka-jogurttipannari

Herukoilla päällystetty ja kardemummalla maustettu pannukakku on kuin arkinen marjapiirakka. Sen tekeminen on helppoa ja yhdestä pellillisestä riittää useampaan herkutteluhetkeen.

Herukka-jogurttipannari

Ainesosat

uunipannullinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää maitojuoma ja jogurtti. Vatkaa joukkoon kuivat aineet.
  3. Anna turvota 20 min.
  4. Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle herukat ja voi nokareina.
  5. Paista pannukakku tasalämmöllä 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 200 asteeseen ja paista vielä n. 15 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin
  6. Tarjoa jälkiruokana, kahvin kanssa tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 17,9 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search