
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
4.08
tähteä viidestä
12 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
-
1 l
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 2 dl kaurajauhoja, tarkista gluteenittomuus
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki.
- Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.
- Anna turvota 30 min.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle (30 x 40 cm).
- Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 15 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
- Tarjoa pannukakku haaleana tai jäähtyneenä hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
17,4 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa