Vegaaniset pannukakut

Vegaaniset pannukakut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaniset pannukakut

Vegaaniset pannukakut

Viikonloppuaamujen herkku, amerikkalaiset pannukakut, onnistuvat mainiosti myös vegaanisena. Tarjoa pannareiden kanssa tuoreita marjoja.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
ripaus
suolaa
2 prk (à 130 g)
1 dl

Tarjoiluun

tuoreita marjoja
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita.
  2. Paista keskilämmöllä kookosöljyssä lettusia.
  3. Tarjoa tuoreiden marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
252 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.