Vegaaniset pannukakut

Vegaaniset pannukakut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaniset pannukakut

Vegaaniset pannukakut

Viikonloppuaamujen herkku, amerikkalaiset pannukakut, onnistuvat mainiosti myös vegaanisena. Tarjoa pannareiden kanssa tuoreita marjoja.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 rkl
sokeria
ripaus
suolaa
1 prk (200 g)
1 dl
1 rkl
sitruunamehua

Tarjoiluun

tuoreita marjoja
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita.
  2. Paista keskilämmöllä kookosöljyssä lettusia.
  3. Tarjoa tuoreiden marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.