Laskiaispannari

Laskiaispannari
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Laskiaispannari

Laskiaispannari

Koko pellin täydeltä laskiaishyvää. Laskiaisena syödään perinteisesti hernekeittoa ja sen kaverina pannukakkua. Pannari saa laskiaisena ylleen laskiaispullasta tutut maut eli kardemumman, kermavaahdon, mantelimassan sekä hillon.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
tekeytyminen
15 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
1 rkl
kardemummaa
½ tl
suolaa
½ dl

Lisäksi

1 prk (3,3 dl)
1 pkt (150 g)
mantelimassaa
vadelmahilloa ja pakastemarjoja

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja lopuksi Oivariini.
  3. Anna turvota hetki.
  4. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  5. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 25 min.
  6. Leikkaa pannukakku annospaloiksi ja laita tarjolle kermavaahdon, mantelimassan, hillon ja marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.