Vegaaninen pannukakku

Vegaaninen pannukakku
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen pannukakku

Vegaaninen pannukakku

Pannukakku on helppo valmistaa vegaanisena. Taikina on tehty kaurajuomaan ja soseutettu banaani antaa mukavaa rakennetta sekä makua. Häivähdys kardemummaa tuo mieleen ahvenanmaan pannukakun.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa / pellillinen
40 min
tekeytyminen
15 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
5 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummaa
½ tl
suolaa
1
kypsä banaani soseutettuna
1 l
2 rkl
ruokaöljyä

Ohje

  1. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
  2. Lisää soseutettu banaani, kaurajuoma ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota hetki.
  3. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 40 min.
  4. Tarjoile jäähtyneenä ja vähän vetäytyneenä hillon ja marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.