
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.94
tähteä viidestä
17 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl ruokasoodaa
Täyte
- 300 g omenaa kuutioina
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Pekaanimuru
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl fariinisokeria
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan ainekset keskenään. Kaada seos ø 23 - 24 cm:n irtopohja- tai piirakkavuokaan.
- Lisää pinnalle kuutoitu omena ja lusikoi vaniljakreemi sinne tänne.
- Sekoita murun ainekset keskenään ja ripottele pinnalle.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 - 40 min.
- Tarjoa jäähtyneenä piimällä notkistetun vaniljakreemin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
275 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
37,2 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa