Hyödynnä oman sadon tai kaupan valikoiman hapahkot omenat ja valmista niistä täyteläinen omenavispipuuro. Omenavispipuuro on monikäyttöinen, sillä se on valmis nautittavaksi välipalana sellaisenaan tai maidon kera. Jälkiruoaksi se taittuu esim. kanelikreemin kanssa nautittuna.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
8 dl | vettä |
1 dl | sokeria |
¾ tl | suolaa |
600 g | hapahkoa omenaa |
2 dl | mannasuurimoita |
2 dl | |
Tarjoiluvaihtoehtoja | |
---|---|
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.