Siirry sisältöön
Riisipuuro kermalla

Riisipuuro kermalla

Tämä vaivaton ja täyteläinen joulupuuro keitetään veteen ja viimeistellään lopuksi kuohukermalla. Pohjaanpalamisen riski on merkittävästi pienempi, kun riisi kypsyy vedessä.

Riisipuuro kermalla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 l vettä
  • 2 dl puuroriisiä
  • ½ tl suolaa
  • 1 prk (2 dl)
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon

Ohje

  1. Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja mausta suolalla.
  2. Keitä n. 30 min. Sekoita välillä.
  3. Lisää joukkoon kerma. Anna hautua kevyesti sekoitellen n. 5-10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 9,2 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.



Löydä luettavaa

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search