Riisipuuro kermalla

Riisipuuro kermalla
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Riisipuuro kermalla

Riisipuuro kermalla

Tämä vaivaton ja täyteläinen joulupuuro keitetään veteen ja viimeistellään lopuksi kuohukermalla. Pohjaanpalamisen riski on merkittävästi pienempi, kun riisi kypsyy vedessä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
kypsennysajat yhteensä
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
vettä
2 dl
puuroriisiä
½ tl
suolaa
1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja mausta suolalla.
  2. Keitä n. 30 min. Sekoita välillä.
  3. Lisää joukkoon kerma. Anna hautua kevyesti sekoitellen n. 5-10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.