Banaani-pähkinäjoulupuuro

Banaani-pähkinäjoulupuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Banaani-pähkinäjoulupuuro

Banaani-pähkinäjoulupuuro

Joulupuuron tähteistä teet herkullisen jälkiuruoan. Tämä uunipuuro on sen verran herkullinen, että puuron kiehauttaa mielellääni ihan sitä vartenkin.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
n. 1 l
valmista riisipuuroa
2 ½ dl
70 g
pekaanipähkinöitä
1 tl
kanelia
1 - 2
banaania

Pinnalle

vaahterasiirappia

Ohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen, kiertoilmalla 200 asteeseen.
  2. Sekoita puuron joukkoon vaniljakastike, rouhitut pähkinät ja kaneli. Laita uunivuokaan.
  3. Leikkaa banaani pitkittäin n. 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja asettele ne puuron päälle.
  4. Paista uunipuuroa uunin keski-/ yläosassa 20 min, kunnes banaanit ovat paistuneet pinnalla.
  5. Tarjoa vaahterasiirapin kanssa jälkiruokana tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›