Banaani-pähkinäjoulupuuro

Banaani-pähkinäjoulupuuro

30 min
helppo
126 kcal / 100g
0
0

Joulupuuron tähteistä teet herkullisen jälkiuruoan. Tämä uunipuuro on sen verran herkullinen, että puuron kiehauttaa mielellääni ihan sitä vartenkin.

Ainekset

6 annosta
n. 1 l
valmista riisipuuroa
2 ½ dl
70 g
pekaanipähkinöitä
1 tl
kanelia
1 - 2
banaania

Pinnalle

vaahterasiirappia

Ohje

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen, kiertoilmalla 200 asteeseen.
  2. Sekoita puuron joukkoon vaniljakastike, rouhitut pähkinät ja kaneli. Laita uunivuokaan.
  3. Leikkaa banaani pitkittäin n. 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja asettele ne puuron päälle.
  4. Paista uunipuuroa uunin keski-/ yläosassa 20 min, kunnes banaanit ovat paistuneet pinnalla.
  5. Tarjoa vaahterasiirapin kanssa jälkiruokana tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
114 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)