Vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro keitetään täyteläiseen kaurajuomaan. Puuro valmistuu vaivatta sillä se ei pala helposti pohjaan. Joulun aikaan joukkoon lisätään manteli ja tarjoillaan luumu-rusinakeiton kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
1 l
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

6 dl

Ohje

  1. Kiehauta 2 dl vettä ja riisi kattilassa. Keitä sekoitellen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin, n. 3 - 5 min.
  2. Lisää Oddlygood kaurajuoma ja suola. Kypsennä n. 40 min. Nosta liedeltä ja anna puuron vetäytyä 5 - 10 min. Kaurajuomasta valmistettu puuro on väriltään hieman rusehtavaa.
  3. Jos tarjoat puuron joulupuurona, lisää joukkoon manteli.
  4. Tarjoa luumurusinakeiton kanssa.
Vinkki

Vinkki

Puuro toimii myös riisipiirakoiden täytteenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›