Vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro

Vegaaninen riisipuuro keitetään täyteläiseen kaurajuomaan. Puuro valmistuu vaivatta sillä se ei pala helposti pohjaan. Joulun aikaan joukkoon lisätään manteli ja tarjoillaan luumu-rusinakeiton kanssa.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
1 l
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

6 dl
Valio luumu-rusinakeittoa

Ohje

  1. Kiehauta 2 dl vettä ja riisi kattilassa. Keitä sekoitellen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin, n. 3 - 5 min.
  2. Lisää Oddlygood kaurajuoma ja suola. Kypsennä n. 40 min. Nosta liedeltä ja anna puuron vetäytyä 5 - 10 min. Kaurajuomasta valmistettu puuro on väriltään hieman rusehtavaa.
  3. Jos tarjoat puuron joulupuurona, lisää joukkoon manteli.
  4. Tarjoa luumurusinakeiton kanssa.
Vinkki

Vinkki

Puuro toimii myös riisipiirakoiden täytteenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›