Appelsiini-tattarituorepuuro

Appelsiini-tattarituorepuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Appelsiini-tattarituorepuuro

Appelsiini-tattarituorepuuro

Tämä on ravitsemuksellisesti suositeltava ilmastovastuullinen resepti, joka perustuu Sydänmerkkiaterian kriteereihin ja RuokaMinimi-hankkeen ilmastoystävällisempiin ruokavalintoihin. Pirteä tuorepuuro maistuu appelsiinille ja tattarille. Se on luontaisesti gluteeniton ja sopii siten useimpien ruokavalioon.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
appelsiinia
2 dl
tattarihiutaleita
2 rkl
pellavansiemenrouhetta
3 dl

Tarjoiluun

pähkinöitä
appelsiinia
hunajaa

Ohje

  1. Kuori appelsiinit ja soseuta tasaiseksi blederissä tai sauvasekoittimella.
  2. Sekoita appelsiiniseos, tattarihiutaleet, pellavansiemenrouhe ja jogurtti keskenään.
  3. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään pariksi tunniksi, mieluiten yön yli.
  4. Tarjoile aamupalaksi pähkinärouheen, appelsiiniviipaleiden ja hunajan kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›