Rahkatuorepuuro

Rahkatuorepuuro
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Rahkatuorepuuro

Rahkatuorepuuro

Tuorepuuro pelastaa kiireisen aamun. Puuro valmistuu hetkssä ja yön yli se mehevöityy jääkaapissa herkulliseksi aamu- tai välipalaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jääkaapissa
8 h
Yhteensä
8 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 dl
kaurahiutaleita
1 dl
mantelirouhetta
½ tl
kardemummaa
1 prk
2 dl
2 dl
mustikoita

Ohje

  1. Mittaa ainekset kulhoon mustikoita lukuunottamatta. Sekoita tasaiseksi ja lisää mustikat lopuksi joukkoon.
  2. Peitä kulho kannella tai annsotele kannellisiin annospurkkeihin. Anna tekeytyä kylmässä yön yli.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›