Tuorepuuro lasista

Tuorepuuro lasista

40 min
helppo
83 kcal / 100g
0
0

Tuorepuuron juju on, että sitä ei kuumenneta, vaan rakenne tekeytyy nesteen turvottaessa raaka-aineita. Tuorepuuron voi tehdä myös hieman löysemmäksi ja tarjota lasista aamu- väli- tai iltapalana.

Ainekset

2 annosta
1 dl (10 kpl)
kuivattuja kivettömiä luumuja
1 prk (200 g)
3 dl
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
pellavansiemenrouhetta
½ tl
kanelia

Ohje

  1. Hienonna luumut. Yhdistä kaikki raaka-aineet kannussa.
  2. Anna juoman tekeytyä jääkaapissa 30 min - 1 h.
  3. Nauti aamu- tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)