Tuorepuuro lasista

Tuorepuuro lasista
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Tuorepuuro lasista

Tuorepuuro lasista

Tuorepuuron juju on, että sitä ei kuumenneta, vaan rakenne tekeytyy nesteen turvottaessa raaka-aineita. Tuorepuuron voi tehdä myös hieman löysemmäksi ja tarjota lasista aamu- väli- tai iltapalana.

Valmistusaika

Työaika
10 min
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 dl (10 kpl)
kuivattuja kivettömiä luumuja
1 prk (200 g)
3 dl
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
pellavansiemenrouhetta
½ tl
kanelia

Ohje

  1. Hienonna luumut. Yhdistä kaikki raaka-aineet kannussa.
  2. Anna juoman tekeytyä jääkaapissa 30 min - 1 h.
  3. Nauti aamu- tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›