Tuorepuuro eli viljajogurtti

Tuorepuuro eli viljajogurtti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tuorepuuro eli viljajogurtti

Tuorepuuro eli viljajogurtti

Tuorepuuro on vatsaa hellivä aamu- tai välipala. Sekoita tuorepuuro illalla jääkaappiin turpoamaan ja aamulla puuro on heti valmista nautittavaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
tekeytyminen
10 h
Yhteensä
10 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 annos

1 annos
½ dl
kaurahiutaleita tai rouhittua vehnää tai ruista
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 rkl
pellavansiemeniä
2 dl
3
kuivattua, pehmeää luumua
sokeria

Tarjoiluun

1 dl
Valio sokeroimatonta raparperi-herukkakeittoa

tai 1 dlValio karviais-boysenmarja +kuitu -keittoa

Ohje

  1. Sekoita illalla kerta-annos viljajogurttia jääkaappiin turpoamaan: Yhdistä viljarouhe tai hiutaleet sekä siemenet maustamattomaan jogurttiin. Sekoita joukkoon pieniksi paloiksi hienonnetut luumut. Peitä kelmulla ja anna turvota jääkaapissa yön yli
  2. Lisää halutessasi ripaus sokeria. Nauti aamupalaksi sokeroimattoman marjakeiton kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa halutessasi siemenet kaura- ja ruisleseillä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›