Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro

Valmistele tuorepuuro jääkaappiin jo illalla, niin pelastat kiireisen aamun. Tuorepuuron lisänä maistuvat marjat, hedelmäpalat tai marjakeitot.

Valmistusaika

Työaika
5 min
tekeytyminen
1 h
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
4 dl
3 dl
speltti- tai kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
1 rkl
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai kookossokeria
1 tl
kanelia
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa väh. 1 h tai yön yli.
  2. Nauti sellaisenaan aamu- tai välipalaksi. Halutessasi voit tarjota puuron lisänä marjoja, hedelmiä tai marjakeittoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.