Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro

Valmistele tuorepuuro jääkaappiin jo illalla, niin pelastat kiireisen aamun. Tuorepuuron lisänä maistuvat marjat, hedelmäpalat tai marjakeitot.

Valmistusaika

Työaika
5 min
tekeytyminen
1 h
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
4 dl
3 dl
speltti- tai kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
1 rkl
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
1 tl
kanelia
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa väh. 1 h tai yön yli.
  2. Nauti sellaisenaan aamu- tai välipalaksi. Halutessasi voit tarjota puuron lisänä marjoja, hedelmiä tai marjakeittoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›