Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro

Valmistele tuorepuuro jääkaappiin jo illalla, niin pelastat kiireisen aamun. Tuorepuuron lisänä maistuvat marjat, hedelmäpalat tai marjakeitot.

Ainekset2 annosta

2 annosta
4 dl
3 dl
speltti- tai kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
1 rkl
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
1 tl
kanelia
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa väh. 1 h tai yön yli.
  2. Nauti sellaisenaan aamu- tai välipalaksi. Halutessasi voit tarjota puuron lisänä marjoja, hedelmiä tai marjakeittoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)