Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro

1 h 5 min
helppo
190 kcal / 100g
3
5

Valmistele tuorepuuro jääkaappiin jo illalla, niin pelastat kiireisen aamun. Tuorepuuron lisänä maistuvat marjat, hedelmäpalat tai marjakeitot.

Ainekset

2 annosta
4 dl
3 dl
speltti- tai kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
1 rkl
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
1 tl
kanelia
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa väh. 1 h tai yön yli.
  2. Nauti sellaisenaan aamu- tai välipalaksi. Halutessasi voit tarjota puuron lisänä marjoja, hedelmiä tai marjakeittoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
4 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (5)

ValioAnna Koekeittiöltä1.8.2017 kello 9:35
Hei, tuorepuuro on tarkoitus syödä kylmänä. Kefir juoksettuu kuumennettaessa, joten en suosittele mikrolämmitystä.
Nimetön19.7.2017 kello 13:41
Kai tätä voi lämmittää mikrossa?
Nimetön19.8.2015 kello 10:16
aivan mahtava resepti tykkäsin iha hirmuisesti