Jyväinen tuorepuuro

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Jyväinen tuorepuuro

Jyväinen tuorepuuro

Valmistele tuorepuuro jääkaappiin jo illalla, niin pelastat kiireisen aamun. Tuorepuuron lisänä maistuvat marjat, hedelmäpalat tai marjakeitot.

1 h 5 min
helppo
190 kcal / 100g
1
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 annosta

2 annosta
4 dl
3 dl
speltti- tai kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
1 rkl
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
1 tl
kanelia
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa väh. 1 h tai yön yli.
  2. Nauti sellaisenaan aamu- tai välipalaksi. Halutessasi voit tarjota puuron lisänä marjoja, hedelmiä tai marjakeittoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›