Tämä on ravitsemuksellisesti suositeltava ilmastovastuullinen resepti, joka perustuu Sydänmerkkiaterian kriteereihin ja RuokaMinimi-hankkeen ilmastoystävällisempiin ruokavalintoihin. Kuningatar-ruispuurossa maistuu mustikka ja vadelma. Se vatkataan kuohkeaksi vispipuuron tavoin ja nautitaan aamu tai välipalaksi.
1 l | vettä |
100 g | mustikoita |
3 dl | ruisjauhoja |
100 g | vadelmia |
½ dl | sokeria |
½ tl | suolaa |
1 tl | vaniljasokeria |
Tarjoiluun | |
---|---|
1 prk (130 g) | |
TAI (vegaaninen ja maidoton vaihtoehto) | |
4 dl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.