Siirry sisältöön
Vegaaninen omena-kaurapaistos

Vegaaninen omena-kaurapaistos

Herkullisia omenoita, uunissa rapeaksi paistuvaa kauramurua ja päälle pehmoista kaneli-kardemummavaahtoa. Tässä on omenajälkiruoka, jonka viimeistä lusikallista kaapiessa huomaa jo miettivänsä, milloin olisi seuraavan erän aika.

Vegaaninen omena-kaurapaistos

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 isoa omenaa
  • 1¼ dl maidotonta margariinia
  • 1¼ dl fariinisokeria
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 2 tl jauhettua kanelia

Kaneli-kardemummavaahto


Ohje

  1. Pilko omenat ja asettele voidellun uunivuoan pohjalle.
  2. Sekoita kulhossa loput aineet ja ripottele omenien päälle.
  3. Paista 200 asteessa 25 min tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.
  4. Valmista kaneli-kardemummavaahto. Vatkaa Easy Whipping sokerin ja kanelin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoa omenapaistoksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal
Proteiini 2,2 g
Hiilihydraatti 26,1 g
Rasva 11,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search