Vegaaninen omena-kaurapaistos

Vegaaninen omena-kaurapaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vegaaninen omena-kaurapaistos

Vegaaninen omena-kaurapaistos

Herkullisia omenoita, uunissa rapeaksi paistuvaa kauramurua ja päälle pehmoista kaneli-kardemummavaahtoa. Tässä on omenajälkiruoka, jonka viimeistä lusikallista kaapiessa huomaa jo miettivänsä, milloin olisi seuraavan erän aika.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
6 isoa
omenaa
1 ¼ dl
maidotonta margariinia
1 ¼ dl
fariinisokeria
3 dl
kaurahiutaleita
4 rkl
vehnäjauhoja
2 tl
jauhettua kanelia

Kaneli-kardemummavaahto

1 ½ dl
1 rkl
sokeria
½ tl
jauhettua kanelia
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Pilko omenat ja asettele voidellun uunivuoan pohjalle.
  2. Sekoita kulhossa loput aineet ja ripottele omenien päälle.
  3. Paista 200 asteessa 25 min tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.
  4. Valmista kaneli-kardemummavaahto. Vatkaa Easy Whipping sokerin ja kanelin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoa omenapaistoksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.