Karamellisoidut ananakset

Karamellisoidut ananakset
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Karamellisoidut ananakset

Karamellisoidut ananakset

Onko ananasrenkaat jo unohdettu herkku? Säilykkeestä syntyy ihana jälkiruoka, kun karamellisoit renkaat pannulla ja keität liemestä makean siirapin. Jäätelöpallo kruunaa lämpimät ananakset.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
25 g
1 rkl
fariinisokeria
( ripaus
chilihiutaleita )
1 prk (220/140 g)
ananasrenkaita liemineen
½ pkt (à 480 g)

Ohje

  1. Sulata voi ja fariinisokeri pannulla. Lisää chilihiutaleet ja ananasrenkaat pannulle, säästä ananaksen liemi. Paista molemmin puolin.
  2. Nosta ananasrenkaat lautasille. Kaada ananaksen liemi pannulle ja keitä liemi siirapiksi.
  3. Pyöritä jäätelöstä pallot paistettujen ananasten päälle ja kaada pinnalle lämmin siirappi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.