Siirry sisältöön
Havaijin herkku

Havaijin herkku

Ananas tuo rahkajälkiruokaan eksoottista makua. Viimeistele paahdetuilla kookoshiutaleilla. 

Havaijin herkku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ dl hunajaa
  • ½ (n. 1 kg) tuore ananas
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 2,5 dl UHT laktoositon

Koristeluun

  • 0 kg kookoshiutaleita paahdettuna

Ohje

  1. Paloittele ananas ja paahda kevyesti pannulla hunajan kanssa. Jäähdytä.
  2. Vaahdota vaniljakastike. Yhdistä vaahto sekä ananaspalat rahkaan. Jätä muutama ananaspala koristeluun.
  3. Annostele laseihin ja koristele ananaksella ja paahdetuilla kookoshiutaleilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 2,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kookoshiutaleita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search