Raparperigrillinyytit

Raparperigrillinyytit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Raparperigrillinyytit

Raparperigrillinyytit

Kirpsakka raparperipaistos saa täyteläisyyttä vaniljakreemistä. Raparperipaistos kypsyy grillissä pihapuuhien lomassa tai nuotiopaikan grilliritilällä retkeillessä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
400 g
raparperipaloja
50 g
¾ dl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita
1 tl
kanelia

Ohje

  1. Leikkaa neljä leivinpaperi ja foliopalaa (n. 25 x 25 cm), aseta tasolle päällekkäin folio alle.
  2. Jaa kreemi leivinpaperien keskelle. Paloittele päälle raparperit.
  3. Nypi kulkossa voi, fariinisokeri, kaurahiutaleet ja kaneli murumaiseksi seokseksi. Jaa rapaprperien päälle.
  4. Kerää leivinpaperin ja folion kulmat nyytiksi, rutista yhteen.
  5. Kypsennä grillissä/nuotiolla grilliritilällä, kunnes raparperi pehmenee. Voit myös kypsentää paistokset uunissa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.