Mansikka-raparperisangria

Mansikka-raparperisangria
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mansikka-raparperisangria

Mansikka-raparperisangria

Kepeän kupliva ja herkullisen aromikas mansikka-raparperisangria on kesän ehdoton seurustelujuoma.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 l
1 pullo (750 ml)
roseekuohuviiniä

tai 0.75 lkivennäisvettä
250 g
mansikoita , tuore tai pakaste
250 g
raparperipaloja
tuoretta minttua
jääpaloja

Ohje

  1. Sekoita mehu ja kuohuviini tai kivennäisvesi isossa kannussa. Lisää mansikat, raparperi, minttu ja jääpalat.
  2. Tarjoa kesäisillä juhlilla.
Vinkki

Vinkki

Laita jääpalamuotteihin syötäviä kukkia, mintunlehtiä ja mansikkaviipaleita. Täytä vedellä ja jäädytä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
46 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.