Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Spicy Glögi Spritz

Kauden trendikkäimmässä jouludrinkissä säväyttää jalapeno ja tulisen kirpeä Tajín-mauste. Glögi Spritz on nopea valmistaa ja sopii täydellisesti loppuvuoden juhliin.

Spicy Glögi Spritz

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 dl
    Valio vaalea Hehku juomaa
    Valio Vaalea Hehku® on ihastuttava, mausteisen talvinen omenamehujuoma, jossa maistuvat lempeän omenan lisäksi inkivääri ja…
    Valio Vaalea Hehku® 1 l mausteinen omenamehujuoma kausituote
  • 2 dl alkoholitonta kuohuviiniä

Lasin reunakoriste

  • 1 lime
  • 0 kg Tajin chilimausteseosta

Lisäksi

  • 1 jalapeno
  • 0 kg jääpaloja

Ohje

  1. Aloita lasien reunakoristeesta. Leikkaa limestä viipale. Sipaise lasin reunaan limen mehua.
  2. Kaada Tajín-mausteseos laakealle alustalle. Kasta lasin reuna mausteseokseen ja pyöritä lasin reunaa seoksessa muutaman kerran.
  3. Mittaa glögi ja kuohujuoma laseihin, sekoita.
  4. Pese ja viipaloi jalapeno ohuiksi viipaleiksi. Viimeistele juomat jalapenolla ja jääpaloilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 35 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 7,6 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Tajin chilimausteseosta
  • jääpaloja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.