Siirry sisältöön

Drinkit ja mocktailit

Drinkit ja mocktailit ovat ihanan raikkaita juomia joko juhlaan tai vaikkapa hellepäivän viilentämiseen. Reseptivalikoimamme mocktailit ovat raikkaita juomia, jotka valmistetaan alkoholittomasti. Joko sinä olet maistanut trendikästä alkoholitonta cocktailia? Monissa resepteissä voit myös vaihtaa mielesi mukaan alkoholin alkoholittomaan juomaan, kuten kivennäisveteen. Drinkeissä ja mocktaileissa makua antavat marjat, hedelmät, yrtit sekä mehut.

Mocktailit pohjautuvat tuttuihin cocktaileihin: mojitoon, shandyyn, sangriaan ja muihin suosikkijuomiin, mutta tutusta mausta huolimatta juomat eivät sisällä alkoholia. Tämän takia mocktaileja sopiikin nauttia hyvillä mielin pidemmänkin kaavan mukaan. Maistuisiko puolukka mojito, sitrus-inkivääri mocktail tai ihanan kesäinen mansikka-raparperibooli ilman alkoholia? Mocktailit sopivat oivallisesti myös esimerkiksi sunnuntaipäivän brunssille.

Jos haluat nauttia alkoholia sisältävistä drinkeistä, olemme keränneet yhteen niin talveen kuin kesäänkin sopivat drinkit. Mikäli haluat alkoholillista kuohuvaa, jäätelö ja kuiva kuohuviini sopivat yhteen täydellisesti. Mansikka-raparperisangria toimii myös roseekuohuviinin kanssa ja onkin kesän ehdoton seurustelujuoma. Talvikaudelle sopiva glögiskumppa on puolestaan oiva alkudrinkki illalliselle.

Rakenna unelmiesi drinkki tai mocktail resepteistämme!

Search