
Raparperireseptit
Happamanmakean raparperin sadosta saadaan nauttia yleensä jo toukokuussa. Parhaillaan raparperi on tuoreena, mutta sen voi myös säilöä hilloksi keitettynä tai paloiksi pakastettuna syksyn ja talven herkkuja odottamaan. Raparperin lehdet ovat myrkyllisiä, mutta sen mehevät varret ovat syötäviä.
Raparperi sopii leivontaan, jälkiruokiin ja lisukkeeksi. Kesä on raparperin kulta-aikaa, jolloin herkutellaan raparperipiirakalla, raparperirahkalla, raparperijäätelöllä ja monilla muilla raparperiherkuilla. Raparperikiisseli on raparperipiirakan ohella klassikko. Raparperikiisseli nautitaan yleensä vaahdotetun kerman tai vaniljajäätelön kanssa. Kesän raikkaana juomana voit puolestaan tarjoilla mansikka-raparperisangriaa joko alkoholilla tai ilman.
25 reseptiä

Raparperi-mascarponeleivät

Lettukakku

Raparperi-kinuskiviinerit

Raparperigrillinyytit

Mansikka-raparperisangria

Raparperi-vadelma-murupiirakka

Juhannusprinsessa

Raparperi-vaniljajuustokakku

Gluteeniton raparperipiirakka

Raparperi-tuorejuustopiirakka

Raparperipiirakka pellillinen

Raparperitäytekakku

Raparperijuustokakku

Moderni raparperipiiras

Raparperi-marenkipiiras

Raparperijäätelö

Raparpericrumble

Raparperi-mansikkapiirakka

Raparperi-pullavanukas

Raparperikiisseli

Raparperipiirakka

Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Raparperimuffinssit
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?