Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Tämä on juhlapöytään sopiva versio klassisesta kaurapaistoksesta, jossa on mukana alkukesän raikas ykkösmaku: raparperi. Kermatäyte on yhdistelmä kahta eri makua: kanelia ja vaniljaa, jotka molemmat natsaavat raparperin kanssa ihanasti. Kermavaahdon ja kreemin yhdistelmästä syntyvää vaahtoa on helppo pursottaa. Samalla kakku saa näyttävän pinnan!
Kauraseos | |
---|---|
150 g | |
6 dl | kaurahiutaleita |
2 ¼ dl | fariinisokeria |
Raparperitäyte | |
500 g | raparperia |
¾ dl | fariinisokeria |
2 rkl | perunajauhoja |
Vanilja-kanelivaahto | |
3 dl | |
200 g | |
200 g | Kanelikreemi |
puolukkajauhetta |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.