Raparperi-kinuskiviinerit

Raparperi-kinuskiviinerit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Raparperi-kinuskiviinerit

Raparperi-kinuskiviinerit

Kokeile viinerit oikaisten valmistaikinasta, kinuskikreemistä ja tuoreesta raparperista. Lehtevä ja rapsahteleva herkku on parhaimmillaan uunituoreena ja vähän jäähtyneenä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
sulatus
1 h
uunissa
20 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset10 kpl

10 kpl
1 pkt (5 kpl)
voitaikinalevyjä
1 prk (200 g)
200 g
raparperia

Viimeistelyyn

kananmunaa
raesokeria ja/tai mantelilastuja

Ohje

  1. Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
  2. Tee levyihin viillot ympäriinsä n. 1 cm ulkoreunasta.
  3. Pursota kreemiä levyn keskelle. Viipaloi raparperit ja asettele kreemin päälle. Voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria sekä mantelilastuja.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
  5. Viimeistele halutessasi tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.