Raparperi-kinuskiviinerit

Raparperi-kinuskiviinerit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Raparperi-kinuskiviinerit

Raparperi-kinuskiviinerit

Kokeile viinerit oikaisten valmistaikinasta, kinuskikreemistä ja tuoreesta raparperista. Lehtevä ja rapsahteleva herkku on parhaimmillaan uunituoreena ja vähän jäähtyneenä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
sulatus
1 h
uunissa
20 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
00 arvostelua

Ainekset10 kpl

10 kpl
1 pkt (5 kpl)
voitaikinalevyjä
1 prk (200 g)
200 g
raparperia

Viimeistelyyn

kananmunaa
raesokeria ja mantelilastuja

Ohje

  1. Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
  2. Pursota kreemiä levyn keskelle. Viipaloi raparperit ja asettele kreemin päälle. Voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria sekä mantelilastuja.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
  4. Viimeistele halutessasi tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.