Alkukesän raparperi on täydellinen makupari täyteläiselle vaniljatuorejuustolle. Tässä mehevässä piirakassa on sopivassa suhteessa pehmeää kakkupohjaa, kosteaa täytettä ja rapeaa pintaa. Kakkupohja valmistetaan gluteenittomista jauhoista, joten piirakka sopii useimpien ruokavalioon.
Pohja | |
---|---|
2 | kananmunaa |
1 ½ dl | sokeria |
75 g | |
1 dl | |
3 dl | gluteenitonta jauhoseosta , Sunnuntai |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
400 g | raparperia |
1 dl | sokeria |
1 rasia (200 g) | |
100 g | valkosuklaata |
1 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
Inkiväärikerma | |
1 dl | |
2 tl | vaniljasokeria |
½ tl | jauhettua inkivääriä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.