
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 500 g raparperipaloja
- 1 dl sokeria
- 2 rkl perunajauhoja
- 3 rkl vettä
- 500 g mansikoita
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Eila® vispikermaa vaahdotettunaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa raparperipalat ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen, kunnes raparperi on hiukan pehmentynyt. Lisää vesitilkkaan sekoitetut perunajauhot. Anna seoksen kiehahtaa. Pane kattila kylmään veteen jäähtymään.
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Levitä taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle sekä hiukan reunoille.
- Kaada jäähtynyt raparperiseos sekä halkaistut mansikat pohjalle. Paista 175 asteessa 20 - 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
213 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Eila® vispikermaa