
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl fariinisokeria
- 2 kananmunaa
- 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
- 1 dl kaurajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
100 g (1 dl)
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Täyte
- 5 dl (250 g) raparperipaloja
- 1½ dl fariinisokeria
-
300 g (3 dl)
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 rkl rosmariinia hienonnettuna
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota fariinisokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää muna-sokerivaahtoon kuivat aineet, Oivariini ja jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun, korkeareunaiseen piirasvuokaan (ø 25 - 27 cm).
- Pilko raparperit n. ½ cm paloiksi ja sekoita joukkoon fariinisokeri. Sekoita omassa kulhossa jogurtti, rosmariini ja muna.
- Ripottele raparperipalat taikinan päälle ja lusikoi jogurttitäyte raparpereiden päälle.
- Paista 175 asteessa n. 30 - 40 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
29,5 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa