Raparpericrumble

Raparpericrumble

Kasvimaan antimista syntyy ihanan mehevä ja maukas mansikka-raparpericrumble.

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ l
raparperia
½ l
mansikoita
½ dl
sokeria
2 prk (à 200 g )
Valio maustettua rahkaa vanilja
tai Valio maustettua rahkaa makea mansikka

Muruseos

75 g
2 dl
kaurahiutaleita
1 dl
tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria

Tarjoiluun

Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
tai Valio kuohukermaa

Ohje

  1. Viipaloi raparperi. Puolita isot mansikat.
  2. Laita uunivuokaan. Ripottele päälle sokeri.
  3. Lusikoi rahka vuokaan.
  4. Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja sokeri murumaiseksi seokseksi. Ripottele rahkan päälle tasaisesti.
  5. Paista uunissa 225 asteessa n. 20 min tai kunnes on pinnasta kauniin ruskea.
  6. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai löysäksi vaahdotetun kerman tai mansikkakerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)