Siirry sisältöön
Raparpericrumble

Raparpericrumble

Kasvimaan antimista syntyy ihanan mehevä ja maukas mansikka-raparpericrumble.

Raparpericrumble

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Muruseos

  • 75 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeri

Tarjoiluun


Ohje

  1. Viipaloi raparperi. Puolita isot mansikat.
  2. Laita uunivuokaan. Ripottele päälle sokeri.
  3. Lusikoi rahka vuokaan.
  4. Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja sokeri murumaiseksi seokseksi. Ripottele rahkan päälle tasaisesti.
  5. Paista uunissa 225 asteessa n. 20 min tai kunnes on pinnasta kauniin ruskea.
  6. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai löysäksi vaahdotetun kerman tai mansikkakerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 18,8 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search