Raparpericrumble

Raparpericrumble
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Raparpericrumble

Raparpericrumble

Kasvimaan antimista syntyy ihanan mehevä ja maukas mansikka-raparpericrumble.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ l
raparperia
½ l
mansikoita
½ dl
sokeria
2 prk (à 200 g )
Valio maustettua rahkaa vanilja

tai 2 prkValio maustettua rahkaa makea mansikka

Muruseos

75 g
2 dl
kaurahiutaleita
1 dl
tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria

Tarjoiluun

Valio Vanilla™ vaniljakastiketta

tai Valio kuohukermaa

Ohje

  1. Viipaloi raparperi. Puolita isot mansikat.
  2. Laita uunivuokaan. Ripottele päälle sokeri.
  3. Lusikoi rahka vuokaan.
  4. Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja sokeri murumaiseksi seokseksi. Ripottele rahkan päälle tasaisesti.
  5. Paista uunissa 225 asteessa n. 20 min tai kunnes on pinnasta kauniin ruskea.
  6. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai löysäksi vaahdotetun kerman tai mansikkakerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›