Siirry sisältöön
Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Kesän ensimmäiset raparperit ja mansikat muodostavat jogurtin kanssa vastustamattoman makuyhdistelmän.

Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl vettä
  • 1 dl fariinisokeria
  • ¼ tl kardemummaa
  • 5 dl (625 g) raparperia
  • 5 dl (250 g) mansikoita

Tarjoiluun


Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat viipaleina. Nosta kattila levyltä.
  3. Tarjoa hilloketta haaleana jogurtin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 80 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 10 g
Rasva 2,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search