Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro

Tässä arjen herkutteluun täydellinen vaihtoehto. Kuohkea vispipuuro saa veden kielelle.

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 dl
4 dl (150 g)
raparperia
¾ dl
sokeria
¾ dl
mannasuurimoita
2 - 3 dl
mansikoita tai muita marjoja soseutettuna

Ohje

  1. Kiehauta mehu ja lisää siihen paloitellut raparperit ja sokeri. Keitä kunnes raparperi pehmenee
  2. Vatkaa suurimot joukkoon kierrevatkaimella. Anna kiehua n. 15 min välillä sekoitellen.
  3. Lisää viimeiseksi marjasurvos. Anna jäähtyä hetki.
  4. Kaada puuro isoon kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoa kylmän maidon kanssa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)