
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRaparperihillo
- 900 g (1 kg) raparperipaloja
- ½ dl vettä
- 2 dl hillosokeria
Vaniljarahkaseos
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1-2 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin hillo. Laita raparperipalat ja vesi kattilaan. Sekoita kuumennuksen ajan, ettei seos pala pohjaan. Keitä miedolla lämmöllä edelleen sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Lisää hillosokeri ja keitä muutama min. Jäähdytä hillo
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita vaniljarahkaan sokeri sekä jääkaappikylmä raparperihillo. Yhdistä seos kermavaahtoon. Laita tarjolle isoon jälkiruokamaljaan tai annoskulhoihin. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa