
Valmistusaika
Aktiivinen
24 min
Yhteensä
24 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl (150 g) raparperipaloja
- ¾ dl fariinisokeria
- ½ dl vettä
- ⅓ tl inkivääriä
-
2½ dl
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
Jaa resepti
Ohje
- Laita teräs- tai teflonkattilaan paloitellut rapaperit ja sokeri. Kaada päälle vesi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta
- Vaahdota vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperit. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa