Siirry sisältöön
Raparperimousse

Raparperimousse

Alkukesän raparpereistä syntyy ihanaakin ihanampi jälkiruoka vähällä vaivalla.

Raparperimousse

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl (150 g) raparperipaloja
  • ¾ dl fariinisokeria
  • ½ dl vettä
  • ⅓ tl inkivääriä
  • 2½ dl
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan paloitellut rapaperit ja sokeri. Kaada päälle vesi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta
  2. Vaahdota vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperit. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 21,4 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search