Raparperimousse

Raparperimousse

Alkukesän raparpereistä syntyy ihanaakin ihanampi jälkiruoka vähällä vaivalla.

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
raparperipaloja
¾ dl
fariinisokeria
½ dl
vettä
¼ tl
inkivääriä
2 ½ dl

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan paloitellut rapaperit ja sokeri. Kaada päälle vesi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta
  2. Vaahdota vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperit. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)