
Mousset
Mousset ovat näyttäviä, mutta helppoja jälkiruokia, joihin saat herkullisia makuja esimerkiksi marjoista, hedelmistä tai suklaasta. Suolaiset mätimousse ja broilerinmaksamousse maistuvat alkuruoaksi tai lisukkeena, wasabikermavaahdolla maustat esimerkiksi kasvissosekeiton. Välipalaksi saat raejuusto-hedelmävaahdon vartissa. Joulupöytään sopii pipari-puolukkavaahto tai minttu-suklaakerma, kesäiseen pöytään sopii vaikkapa kolamousse ja vadelmajää. Kokeile myös raikasta päärynävaahtoa!
41 reseptiä

12 h 36 min
Rommirusina-piparikupit

1 h 20 min
Puutarhapavlova

20 min
Sachermousse

30 min
Piparkakkumousse

15 min
Helppo kirsikkaherkku

1 h 15 min
Kuohkea sitruuna-vaniljakastike

20 min
Valkosuklaa-appelsiinimousse

2 h 10 min
Mustikka-piimämousse

15 min
Raejuusto-hedelmävaahto

10 min
Marjainen raejuustovaahto

15 min
Valkosuklaamousse

2 h 5 min
Minttu-suklaakerma

1 h 20 min
Suklaamousse

5 min
Kinuskikermavaahto

5 min
Kevyt marjavaahto

10 min
Mokkakermavaahto

20 min
Suklaa-chilimousse

10 min
Karpalomousse

1 h 15 min
Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

30 min
Suklaa-mämmimousse

15 min
Pipari-puolukkavaahto

10 min
Maitosuklaavaahto

30 min
Tummasuklaamoussea ja viikunakeittoa

15 min
Cappuccinovaahto
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?