Marjainen raejuustovaahto

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Marjainen raejuustovaahto

Marjainen raejuustovaahto

Raejuustoa voi käyttää myös jälkiruokien valmistukseen. Yhdistä kermaan ja marjoihin. Marjaisesta raejuustovaahdosta tuo vaihtelua jälkiruokarahkaan.

10 min
helppo
163 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
7 dl
marjoja esim. herukoita ja vadelmia
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 prk (200 g)
2 dl

Ohje

  1. Soseuta marjat. Lisää soseen joukkoon muut ainekset, kerma vaahdotettuna.
  2. Annostele ja koristele halutessasi marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›