
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni120°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 valkuaista
- 2 dl sokeria
- 1 tl sitruunamehua
- 1½ tl maissitärkkelystä
Täyte
-
½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® piparkakku tuorejuustoaValio Viola® piparkakku on pehmeän täyteläinen sesongin suosikkituorejuusto, jossa maistuvat aidot piparkakkumausteet kaneli, inkivääri, neilikka…
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Viimeistelyyn
- 0 kg tummaa suklaata, sulatettuna
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa valkuaiset kovaksi ja kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää sokeri erissä vatkaamisen aikana.
- Sekoita valmiiseen vaahtoon sitruunamehu ja maissitärkkelys.
- Lusikoi marenkivaahto tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin (jos et halua pursottaa marenkia voit myös lusikoida vaahdosta nokareita pellille). Pursota 12 pientä pyöreää ruusuketta leivinpaperoidulle uunipellille. Tee ruusukkeisiin keskelle lusikalla painauma.
- Kypsennä marengit uunissa 120 asteessa 1 h. Anna jäähtyä hyvin.
- Lusikoi kinuskikreemiä marenkien pohjalle.
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma kuohkeaksi. Siirrä pursotinpussiin ja pursota marenkipesille.
- Viimeistele pavlovat sulatetulla suklaalla ja tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
276 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
28,8 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tummaa suklaata
- tomusokeria