
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 2 dl)
Valio kuohukermaa, laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 150 g tummaa suklaata
Lisäksi
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® piparkakku tuorejuustoaValio Viola® piparkakku on pehmeän täyteläinen sesongin suosikkituorejuusto, jossa maistuvat aidot piparkakkumausteet kaneli, inkivääri, neilikka…
- 1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
- ½ granaattiomena
- ½ dl kuorittuja pistaasipähkinöitä tai paahdettuja suolamanteleita
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna ½ dl kermaa kattilassa. Paloittele suklaa kattilaan ja anna sulaa kerman joukkoon. Jäähdytä hetki.
- Vaahdota 3 dl kermaa ja lisää vaahtoon vähän jäähtynyt suklaaseos. Sekoita nostellen ja kaada tarjoiluastiaan.
- Peitä suklaamousse ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 h tai yön yli.
- Vaahdota loppu kerma ja tuorejuusto kulhossa.
- Nosta tekeytynyt mousse huoneenlämpöön, sihtaa pinnalle kaakaojauhetta ja lusikoi piparkakkuvaahtoa nokareina pinnalle.
- Viimeistele granaattiomenan siemenillä ja pähkinöillä/manteleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
15,5 g
Rasva
28,7 g
Tyydyttynyt rasva
15,5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa