Suklaamousse

Suklaamousse

Helppo suklaamousse valmistuu vain kahdesta raaka-aineesta ja se on silti juhlava jälkiruoka. Herkullisen maun takaa aito kuohukerma ja suklaa!

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 prk (3,3 dl)
175 g
taloussuklaata (Fazer)

Pinnalle

suklaakoristeita tai -rouhetta

Ohje

  1. Mittaa 1 dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan. Kuumenna samalla sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Nosta kattila levyltä. Anna jäähtyä. Voit nopeuttaa jäähdytystä nostamalla kattilan kylmään vesihauteeseen.
  2. Vatkaa loppu kerma (2,3 dl) vaahdoksi.
  3. Yhdistä jäähtynyt suklaaseos ja kermavaahto.
  4. Lusikoi tai pursota jälkiruoka-astioihin tai kahvikuppeihin.
  5. Peitä ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  6. Koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
401 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›