Minttu-suklaakerma

Minttu-suklaakerma

2 h 5 min
helppo
372 kcal / 100g
2
2

Minttu-suklaakermaa voi käyttää jälkiruokien pohjana tai koristeena, kakkujen täytteenä ja pursotuksissa. Anna kerman jäähtyä kunnolla ennen vaahdottamista.

Ainekset

null annosta
1 prk (2 dl)
8 kpl (60 g)
after eight -minttutäytteistä tummaa suklaata

Ohje

  1. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää suklaa ja sekoittele, kunnes täysin sulanut. Anna kerman jäähtyä kunnolla jääkaapissa. Vaahdota kerma.
  2. Minttu-suklaakermaa voi käyttää jälkiruokien lisäkkeenä, kakun täytteenä tai osana jälkiruokia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
372 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
32 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
99 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

ValioAnna Koekeittiöltä18.11.2014 kello 14:51
Hei, Valio vispikerman voi kuumentaa ja jopa keittää. Tässä ohjeessa kerma kuumennetaan kiehuvaksi, jonka jälkeen suklaa sulatetaan siihen. Ohje on kokeiltu ja toimii Valio vispikermalla, mutta toki myös Valio kuohukermalla.
Nimetön11.11.2014 kello 16:18
Eihän vispikermaa voi kuumentaa?? Itselläni ei ainakaan onnistunu vispikerman kanssa, kuohukerma on kuitenkin onnistui.