Minttu-suklaakerma

Minttu-suklaakerma

Minttu-suklaakermaa voi käyttää jälkiruokien pohjana tai koristeena, kakkujen täytteenä ja pursotuksissa. Anna kerman jäähtyä kunnolla ennen vaahdottamista.

Ainekset4 dl

4 dl
1 prk (2 dl)
8 kpl (60 g)
after eight -minttutäytteistä tummaa suklaata

Ohje

  1. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää suklaa ja sekoittele, kunnes täysin sulanut. Anna kerman jäähtyä kunnolla jääkaapissa. Vaahdota kerma.
  2. Minttu-suklaakermaa voi käyttää jälkiruokien lisäkkeenä, kakun täytteenä tai osana jälkiruokia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
371 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›