Siirry sisältöön
Piparkakkumousse

Piparkakkumousse

Piparkakkumausteet sopivat herkulliseen talviseen jälkiruokamousseen. Pehmoisen kermainen vaahto saa valmiista piparkakuista mukavan rapean pinnan.

Piparkakkumousse

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kananmuna eroteltuna
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 tl piparkakkumaustetta
  • 2 dl
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli

Koristeluun

  • 0 kg piparkakkuja ja suklaata

Ohje

  1. Vaahdota yhdessä kulhossa kovaksi vaahdoksi valkuainen ja ½ dl fariinisokeria, toisessa kulhossa keltuainen,½ dl fariinisokeria ja piparkakkumauste ja kolmannessa kerma sekä rahka.
  2. Yhdistä vaahdot.
  3. Annostele mousse tarjoiluastioihin. Koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 206 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 16,7 g
Rasva 14,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • piparkakkuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search