![Piparkakkumousse AURA murulla](https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/09/43170-piparkakkumousse-aura-murulla-800x534.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rasia (200 g) Valio Viola® piparkakku tuorejuustoa
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
50 g (1 dl)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Viimeistelyyn
- 0 kg piparkakkuja
- 0 kg luumuja
- 0 kg persimonia tai sharon-hedelmää
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma kulhossa. Siirrä tähtityllalla (10-12 mm) varustettuun pursotinpussiin.
- Pursota vaahtoa tarjoiluastioihin ja ripottele päälle AURA murua. Viimeistele annokset piparkakuilla, luumulla ja/persimonilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
26,3 g
Tyydyttynyt rasva
15,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- piparkakkuja
- luumuja
- persimonia tai sharon-hedelmää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.