Karpalomousse

Karpalomousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Karpalomousse

Karpalomousse

Kuivatuista karpaloista, vaahdotetusta kermasta ja maitorahkasta syntyy helppo, mutta juhlaankin sopiva jälkiruoka.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
250 g
Valio maitorahkaa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
¾ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 dl (100 g)
kuivattuja karpaloita
1 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka tai tuorejuusto ja sokerit.
  2. Hienonna karpalot veitsellä. Lisää seokseen. Mausta sitruunamehulla.
  3. Annostele maljoihin. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

* Jos käytät moussessa maitorahkaa, vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Jos käytät tuorejuustoa, kermavaahdon voi jättää pehmeäksi / löysäksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
188 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›