Siirry sisältöön
Mokkakermavaahto

Mokkakermavaahto

Mokkakermavaahto sopii täytteeksi laskiaispullille. Kokeile myös kuumien juomien koristeluun ja jälkiruokiin.

Mokkakermavaahto

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 2 tl pikakahvijauhetta, esim. Espresso
  • 2 rkl ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Lisää pikakahvijauhe teesihdin läpi kermavaahtoon. Makeuta ruokosokerisiirapilla. Sekoita tasaiseksi.
  3. Vatkaa käyttötarkoituksesta riippuen vielä kiinteämmäksi vaahdoksi.

Vinkki

Käytä kahvijuomiin, hedelmäsalaatin kanssa, hedelmä- tai suklaatäytekakkujen väliin ja päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 333 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 14,6 g
Rasva 30,2 g
Tyydyttynyt rasva 17,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search