Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.25
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl Nduja-salamilevitettä
- 1 dl pastan keitinvettä
Lisäksi
- 0 kg lehtipersiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, jätä napakka suutuntuma. Säästä 1 dl keitinvettä.
- Pastan kypsyessä kuumenna mascarpone toisessa kattilassa ja lisää joukkoon salamilevite. Tuotteita on eri tulisuusasteilla joten lisää vähän kerrallaan ja maista sopiva tulisuusaste.
- Lisää kastikkeeseen 1 dl pastan keitinvettä.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen.
- Viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
288 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
32,8 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.