
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- ½ pieni fenkoli
- 80 g tuoreita kirsikoita
- 0 kg lipstikkaa kourallinen
- ½ dl rypsiöljyä
-
½ rasia (á 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 400 g naudan sisäpaistia tai ulkofileetä kalvottomana
- 1 tl Dijon-sinappia
- 2 tl kapriksia pieniä
- 1 tl worcesterkastiketta
- 0 kg tabascoa muutama tippa
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Halutessasi
- 0 kg tuoretta ruohosipulia
- 0 kg kevätsipulia
Jaa resepti
Ohje
- Aloita poistamalla fenkolista puinen osa ja leikkaa se ohueksi, mielellään mandoliinilla tai veitsellä leikaten.
- Halkaise kirsikat ja poista niistä kivet.
- Valmista lipstikkatuorejuusto hienontamalla tuore lipstikka. Laita hienonnettu lipstikka rypsiöljyn kanssa kulhoon ja sekoita mahdollisimman tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Yhdistä tekemäsi llipstikkaöljy ja tuorejuusto keskenään.
- Hienonna liha veitsellä erittäin pieneksi. Voit helpottaa tätä leikkaamalla lihasta ensin ohutta laattaa, jonka jälkeen leikkaat laatasta pitkittäin suikaletta ja suikaleesta hienoa kuutiota.
- Hienonna kaprikset ja lisää hienonnetun lihan joukkoon.
- Mausta liha Dijon-sinapilla, worcesterkastikkeella, tabascolla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja tarkista maku.
- Voit leikata joukkoon halutessasi vielä ruohosipulia tai kevätsipulia.
- Laita lipstikkatuorejuustoa lautasen pohjalle, lisää päälle tartar kevyesti nostellen.
- Koristele fenkolilla ja kirsikoilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
174 kcal
Proteiini
13,8 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lipstikkaa
- tabascoa
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta ruohosipulia
- kevätsipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.