Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raparperi-mansikkamehujäät

Valmista itse helpot ja houkuttelevat mehujääpuikot. Mausta mehukeitto basilikalla ja kaada muotteihin. Kuorruta jäätyneet puikot valkosuklaalla. Ihanan viilentävä kesäherkku.

Raparperi-mansikkamehujäät
Raparperi-mansikkamehujäät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl
    Valio raparperi-mansikkakeittoa
    Koko perheelle maistuva lempeä ja raikas suosikkimaku palaa kesän kausituotteeksi! Herkullisessa raparperi-mansikkakeitossa maistuu kesä. Marjakeitto…
    Valio raparperi-mansikkakeitto 1 kg
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 6 mansikkaa

Pinnalle

  • 100 g valkosuklaata

Ohje

  1. Mittaa mehukeitto kannuun ja lisää joukkoon basilika. Kaada seos mehujäämuotteihin.
  2. Viipaloi mansikat ja lisää muotteihin. Sulje muotit ja tikuta tarvittaessa. Siirrä pakastimeen. Anna jäätyä väh. 6 tuntia.
  3. Irrota mehujäät muoteista.
  4. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta mehujääpuikot sulaan suklaaseen ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search