Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio raparperi-mansikkakeittoaKoko perheelle maistuva lempeä ja raikas suosikkimaku palaa kesän kausituotteeksi! Herkullisessa raparperi-mansikkakeitossa maistuu kesä. Marjakeitto…
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 6 mansikkaa
Pinnalle
- 100 g valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa mehukeitto kannuun ja lisää joukkoon basilika. Kaada seos mehujäämuotteihin.
- Viipaloi mansikat ja lisää muotteihin. Sulje muotit ja tikuta tarvittaessa. Siirrä pakastimeen. Anna jäätyä väh. 6 tuntia.
- Irrota mehujäät muoteista.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta mehujääpuikot sulaan suklaaseen ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
18,6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.