
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 ruukku tuoretta minttua
-
1 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa kirsikkaValio maustettu rahka kirsikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät helposti upeat jälkiruoat ja…
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 150 g (1,5 dl) kirsikkahilloa
Jaa resepti
Ohje
- Kaada kerma korkeareunaiseen kulhoon ja nypi kerman joukkoon mintunlehdet. Aja seos sauvasekoittimella kunnes alkaa vaahtoutua.
- Lisää joukkoon rahka ja kreemi. Sekoita kauhalla tai vispilällä hyvin sekaisin.
- Lisää joukkoon lopuksi kirsikkahillo ja sekoita kevyesti, niin että hillo jää raidoiksi jäätelömassaan.
- Annostele jäätelömuotteihin. Siirrä pakastimeen ja anna jäätyä väh. 4 h tai yön yli.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
21,5 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa