Kirsikkarahkapuikot

Kirsikkarahkapuikot
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kirsikkarahkapuikot

Kirsikkarahkapuikot

Kirsikkarahkasta valmistetut jäätelöpuikot ovat ihania hellepäivien virkistäjiä. Näiden valmistamiseen et tarvitse jäätelökonetta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
pakastimessa
4 h
Yhteensä
4 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta
2 dl
1 ruukku
tuoretta minttua
1 prk
1 prk
150 g
kirsikkahilloa

Ohje

  1. Kaada kerma korkeareunaiseen kulhoon ja nypi kerman joukkoon mintunlehdet. Aja seos sauvasekoittimella kunnes alkaa vaahtoutua.
  2. Lisää joukkoon rahka ja kreemi. Sekoita kauhalla tai vispilällä hyvin sekaisin.
  3. Lisää joukkoon lopuksi kirsikkahillo ja sekoita kevyesti, niin että hillo jää raidoiksi jäätelömassaan.
  4. Annostele jäätelömuotteihin. Siirrä pakastimeen ja anna jäätyä väh. 4 h tai yön yli.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.