Pehmeä lakritsijäätelö

Pehmeä lakritsijäätelö

Pidä paria purkkia vaniljarahkaa pakastimessa, sillä jos jäätelöhimo yllättää, saat niistä nopeasti pohjan makoisalle pehmytjäätelölle. Ainekset leikkuuterän hyörinnän alle ja herkku on valmista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
2 dl
2 rkl
lakritsikastiketta

Pinnalle

lakritsikastiketta
lakritsiströsseliä

Ohje

  1. Laita rahkapurkit hyvissä ajoin pakkaseen, esim. edellisenä päivänä.
  2. Poista rahkapurkeista pahvikuori. Lämmitä avaamattomia purkkeja hetki kuuman veden alla, jotta jäinen rahka irtoaa purkeista.
  3. Kumoa rahkat leikkuulaudalle. Paloittele ne isolla veitsellä neljään - kuuteen osaan.
  4. Laita rahkapalat leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen tai blenderiin. Käytä konetta ja valuta joukkoon kerma ja lakritsi kastike. Sekoita, kunnes tasaista.
  5. Jaa pehmytjäätelö annoskulhoihin ja lisää päälle lakritsikastiketta ja -strösseleitä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›