Pehmeä lakritsijäätelö

Pehmeä lakritsijäätelö
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pehmeä lakritsijäätelö

Pehmeä lakritsijäätelö

Pidä paria purkkia vaniljarahkaa pakastimessa, sillä jos jäätelöhimo yllättää, saat niistä nopeasti pohjan makoisalle pehmytjäätelölle. Ainekset leikkuuterän hyörinnän alle ja herkku on valmista.

Valmistusaika

Työaika
10 min
pakastimessa
6 h
Yhteensä
6 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
2 dl
2 rkl
lakritsikastiketta

Pinnalle

lakritsikastiketta
lakritsiströsseliä

Ohje

  1. Laita rahkapurkit hyvissä ajoin pakkaseen, esim. edellisenä päivänä.
  2. Poista rahkapurkeista pahvikuori. Lämmitä avaamattomia purkkeja hetki kuuman veden alla, jotta jäinen rahka irtoaa purkeista.
  3. Kumoa rahkat leikkuulaudalle. Paloittele ne isolla veitsellä neljään - kuuteen osaan.
  4. Laita rahkapalat leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen tai blenderiin. Käytä konetta ja valuta joukkoon kerma ja lakritsi kastike. Sekoita, kunnes tasaista.
  5. Jaa pehmytjäätelö annoskulhoihin ja lisää päälle lakritsikastiketta ja -strösseleitä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›