
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1½ tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
Pinnalle
- ½ dl mantelilastuja
- ripaus sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota 1 prk (200 g) kreemiä ja kuohukerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta kanelilla ja kardemummalla.
- Lusikoi vaahto ja 1 prk (200 g) kreemiä vuokaan tai rasiaan (n. 1 l) kerroksittain. Jätä pinnalle kreemiä. Levitä pinnan kreemi kevyesti lusikan pesällä.
- Lisää mantelilastut kuumalle kuivalle pannulle ja paahda hetki. Lisää mantelilastut ja ripaus sormisuolaa jäätelön pinnalle. Peitä ja pakasta yön yli.
- Ota jäädyke sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
22,8 g
Rasva
18,6 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa