Korvapuustijäätelö

Korvapuustijäätelö
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Korvapuustijäätelö

Korvapuustijäätelö

Korvapuustijäätelö valmistuu näppärästi ilman erillistä jäätelökonetta. Lupaan - parasta kotitekoista jäätelöä ikinä!

Valmistusaika

Työaika
15 min
pakastimessa
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
66 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 prk (à 200 g)
1 prk (3,3 dl)
1 ½ tl
kanelia
1 tl
kardemummaa

Pinnalle

½ dl
mantelilastuja
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Vaahdota 1 prk (200 g) kreemiä ja kuohukerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta kanelilla ja kardemummalla.
  2. Lusikoi vaahto ja 1 prk (200 g) kreemiä vuokaan tai rasiaan (n. 1 l) kerroksittain. Jätä pinnalle kreemiä. Levitä pinnan kreemi kevyesti lusikan pesällä.
  3. Lisää mantelilastut kuumalle kuivalle pannulle ja paahda hetki. Lisää mantelilastut ja ripaus sormisuolaa jäätelön pinnalle. Peitä ja pakasta yön yli.
  4. Ota jäädyke sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.