Korvapuustijäätelö

Korvapuustijäätelö
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Korvapuustijäätelö

Korvapuustijäätelö

Korvapuustijäätelö valmistuu näppärästi ilman erillistä jäätelökonetta. Lupaan - parasta kotitekoista jäätelöä ikinä!

Valmistusaika

Työaika
15 min
pakastimessa
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 prk (à 200 g)
1 prk (3,3 dl)
1 tl
kardemummaa

Pinnalle

½ dl
mantelilastuja
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Vaahdota 1 prk (200 g) kanelikreemiä ja kuohukerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta kardemummalla.
  2. Lusikoi vaahto ja 1 prk (200 g) kanelikreemiä vuokaan tai rasiaan (n. 1 l) kerroksittain. Jätä pinnalle kreemiä. Levitä pinnan kreemi kevyesti lusikan pesällä.
  3. Lisää mantelilastut kuumalle kuivalle pannulle ja paahda hetki. Lisää mantelilastut ja ripaus sormisuolaa jäätelön pinnalle. Peitä ja pakasta yön yli.
  4. Ota jäädyke sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.